Gå til innhold

Unik mulighet for nordisk HR – bruk den!

Postet 23 sept 2011 av Even Bolstad

Nå har du en unik mulighet for å lære av de beste og sammenligne din HR med «global best practice». Dave Ulrich er igjen kåret til verdens ledende HR-tenker. Han er en del av RBL-group, som ï tillegg til Ulrich blant annet har med seg Jon Younger, Wayne Brockbank og danske Christine Cleemann på laget. Nå er de igjen i ferd med å lage sin HR Competency Study. Undersøkelsen gjennomføres hvert femte år og setter dagsorden for HR i hele verden.

Forrige «competency model» er kjent for mange og boken som fulgte med lanseringen ble raskt en bestselger.

Undersøkelsen gjennomføres i samarbeid med  Ross School of Business, University of Michigan og partnere over hele verden. Vi i HR Norge er så heldige å få være «nordisk hub» i denne undersøkelsen, og har i den forbindelse etablert et godt samarbeid med nordiske og baltiske søsterorganisasjoner.

Ved å delta i undersøkelsen får du en unik mulighet til å benchmarke egen HR-praksis mot andre. Du blir også invitert til egen feedback-session med Jon Younger, partner i RBL-group. Dette arrangementet finner sted i Oslo i mars eller april 2012. Her går vi gjennom funn, implikasjoner og hvordan man kan utnytte egne rapporter til å videreutvikle HR i virksomheten – for på den måten å tilføre virksomheten enda mer verdi. Hva kjennetegner de i HR som presterer best globalt og regionalt? Svaret får du der. Gled deg!

Hva koster det?
Ingen ting!
Bortsett fra noen timer av ditt profesjonelle liv. Jeg vil påstå at denne undersøkelsen er en av de beste investeringene av tid du kan gjøre i år og neste år.  Dette er en medlemsfordel for den som måtte være medlem av en nordisk HR-organisasjon – en fordel det er svært dumt ikke å benytte seg av.

Da Jon Younger besøkte oss sist gang, fikk vi ham til å fortelle litt mer om studien.

 

Da vi snakket med ham i går, kunne han fortelle at vi allerede har nådd målet med antall respondenter world wide. For første gang er det også en god representasjon fra Norden. Det gir også mulighet for å benchmarke nordisk HR mot HR i andre regioner.

Stiller dere med 4-20 HR deltakere får dere virksomhetsrapport + individuell rapport, 1-3 gir individuell rapport.

Her kan du lese mer om HR Competency study og hvordan du kan delta. Ta kontakt dersom du vil ha mer informasjon – telefon (+47)22111122 eller send en mail til havard.berntzen@hrnorge.no .

Undersøkelsen lukkes 15. oktober. Med andre ord haster det å komme i gang dersom du vil delta.

Og husk: Det er fem år til neste gang du får muligheten….

Ingen kommentarer enda

Legg igjen en kommentar

Note: Du kan bruke basis XHTML i din kommentar. Din email adresse vil aldri bli publisert.

Abonnere på denne kommentarfeeden via RSS